Máte škodnú vážení!

17. apríla 2022, jahn, Nezaradené

Dňa 28. marca 2022 som vám poslal túto správu:

Vážená pani prezidentka, vážená vláda a národná rada SR. Dovoľujem si dať vám do pozornosti odkaz na môj blog https://jahn.blog.pravda.sk/2022/03/28/pani-caputova-pan-heger/ a video: https://www.youtube.com/watch?v=MJRvtWr1PgU. Nimi prezentujem svoju nespokojnosť so zastupovaním mojej osoby vami, vo vzťahu k planéte ZEM a k zabezpečeniu pokoja, mieru a stability na nej.

Nečakal som 100%-nú reakciu,

ale to, že na 99,5% sa naplní predpoveď jedného z  čitateľov mojich blogov, ma vrátilo do reality. Jeden z vášho tímu sa na mňa zvysoka ne… Bol to pán asistent Ján Benčík. On mi 5.4.2022 odpovedal, „Namiesto tárania si vypočujte a pozrite toto a zamyslite sa! (20+) Facebook; (20+) Mier Ukrajine – príspevky | Facebook“.

Zamyslel som sa,

a vzápätí som mu odpovedal. Len jemu. Nie každému z vás, ako to urobil on. Ale dnes, po štrnástich dňoch čakania na odpoveď a po prijatí správy, že môj priateľ Konni zomrel, ju vám všetkým preposielam:

Pekný deň pán Benčík. Ste asistent, a to je všetko čo o Vás viem. Predpokladám, že na úrovni vlády, národnej rady, alebo pani prezidentky. Vy o mne môžete vedieť všetko. V každom prípade, by ste si to mali aspoň zistiť, aby ste mohli zvoliť formu a úroveň komunikácie. Nech Vaše sebavedomie je akékoľvek, som presvedčený, že z pohľadu spoločenskej etikety som osoba spoločensky minimálne tak významná ako Vy. Preto predstavenie sa by bolo na mieste. Ak to, o čo sa snažím, sú pre Vás tárania, bude chvíľku trvať, kým pochopíte, ako vyzerá kritická komunikácia podporená kritickým myslením. Možno bude stačiť zájsť do kancelárie pani prezidentky, kde s mnou uznávanou etiketou a zdvorilosťou, ktorá k takémuto úradu patrí, sa určite stretnete. Malé ponaučenie: „I keby sa na Vás obrátil úplne bezvýznamný občan Slovenska, nemáte právo sním jednať ináč ako úctivo. Nie opovržlivo.“ Nehnevajte sa, ale táto Vaša odpoveď svedčí tiež o Vašom charaktere a správaní. A to by Vám nemalo byť jedno.

Nemalo by vám to byť jedno

ani jednému z vás vážení. Nemusíte mi odpovedať. Stačí, ak dnes večer zapálite sviečku na šťastnú cestu Konnimu. A pokiaľ s pokojom, mierom a existenciou ZEME to myslíte úprimne, môžete sa pridať k naplneniu jeho poslednej vôli tak, ako to už pred vami urobilo zatiaľ iba zanedbateľné množstvo občanov Slovenska, ktorých zrejme tiež nezastupujete!

Peter Jahn, včelár, ubuntu